Udviklet af  
Teknik bag Freepay
Freepay er en gateway for Dankort og andre gængse kreditkort. Systemet er baseret på den FortConsult-godkendt software og benytter SSL-kryptering. Alle data gemmes stærkt krypteret i databasen, så følsomme oplysninger ikke kommer ud.

Derudover er Freepay PCI-certificeret, hvilket betyder at Freepay overholder de nye sikkerhedsregler fra Visa / Mastercard.

For at kunne tage imod betalingskort via nettet, er det nødvendigt at din butik kan kommunikere med NETS som skal godkende hver betaling der gennemføres. Dette kan sammenlignes med Dankort-terminaler i fysiske butikker.

Freepay klarer denne kommunikation for dig, så du ikke behøver bekymre dig om de tekniske detaljer.

Systemet klarer alt hvad der hedder kommunikation og kryptering af oplysninger, således at du kan koncentrere dig om det væsentlige: At drive webshoppen.

Ved betaling af en ordre i din butik med betalingskort som f.eks. Dankort, skal transaktionen (betalingen) godkendes hos NETS før den kan gennemføres. Rent praktisk foregår betalingen sådan at din kunde bliver bedt om at indtaste sine kortoplysninger (kortnummer og udløbsdato) på din butiks betalingsside. Betalingssiden sender så oplysninger til Freepay som kontakter PBS og forespørger en transaktion på det aktuelle beløb.

Når du afsender din vare logger du ind i Freepay og hæver transaktionen.
Freepay understøtter