Betalingsløsning til uCommerce Umbraco | Integration af betalingsgateway
Log ind

Betalingsløsning til uCommerce/Umbraco

Nemt & brugervenligt
Betalingsløsning til uCommerce Umbraco | Integration af betalingsgateway

Umbraco er den hurtigst voksende open-source CMS, der giver dig frihed til at forfatte og administrere indhold på din måde. Dens utrolige fleksibilitet betyder, at du kan tilpasse den til ethvert projekt, du påtager dig - uanset hvor stort eller lille det er. Ikke alene kan du skabe, hvad dine kunder drømmer om, men du er også i stand til at integrere og forbinde det med alle relevante komponenter til en digital oplevelse.

På den måde kan du sikre dig, at dine kunder får den rigtige og bedste løsning, der dækker deres behov. Umbraco CMS kommer også med en venlig, intuitiv redigeringsoplevelse, hvilket gør det til en leg for dine indholdsredaktører at arbejde med. Det betyder, at du kan være sikker på, at dine hjemmesider og digitale projekter forbliver levende, relevante og up-to-date.

Hvis I anvender uCommerce e-commerce løsning til Umbraco, kan I hurtigt og simpelt komme i gang med at modtage online betalinger.
Freepay kan nemt integreres med uCommerce og I kan derfor have en <a href="https://ucommerce.net/" target="_blank">uCommerce</a> betalingsløsning klar på kort tid.

Freepay supporterer uCommerce fra version 9.5.

Find komplet opsætningsguide her.

Vores mest populære integrationer

Mest populære integrationer

Vores øvrige plugins

Vores øvrige plugins

Få Freepay


Nemt - hurtigt - sikkert

Opret dig i dag
Få freepay gratis